0753 404 464 office@casabebelusului.ro

Livrare

  • Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.
  • Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale.
  • *Durata de livrare a produselor de  1-2 zile lucratoare  poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la  30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.
  • Clientul are responsabilitatea de a verifica la primirea coletului integritatea produsului si in maxim 48 ore de la primire are obligativitatea de a notifica in scris S.C. CASA BEBELUSULUI S.R.L. printr-un email insotit de poze demonstrative ale defectiunilor survenite. Totodata daca la livrarea produsului sunt semnalate deteriorari majore ale ambalajului produsului clientul trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare avarieri/pierderi sau deteriorare impreuna cu agentul firmei de curierat, si sa pastreze un exemplar. Pentru produsele livrate la adresa din comanda si ulterior transportate de catre client la o alta adresa nu ne asumam responsabilitatea referitor la integritatea transportarii respectivului produs!

 

Pot exista situatii exceptionale, cand produsul comandat nu se mai afla pe stoc in momentul comenzii. Produsele ce lipsesc momentan din stoc pot fi livrate in termen maxim de 30 de zile in limita stocului disponibil la fabrica.

Pot exista de asemenea exceptii de livrare in termenul standard de livrare de 1-2 zile lucratoare, pentru comenzile achitate prin transfer bancar sau ordin de plata, pentru care tranzactia bancii poate dura in functie de timpul de procesare al fiecarei banci; in aceasta situatie comanda se va procesa doar in momentul in care banii au fost transferati in contul S.C. CASA BEBELUSULUI S.R.L.

Pot exista intarzieri de livrare datorate conditiilor meteo nefavorabile, drumuri impracticabile sau alte cauze ce tin de evolutia vremii.

 

Factura fiscala va fi trimisa in format fizic alaturi de AWB-ul care insoteste produsul.

Toate produsele sunt livrate cu instructiuni de montaj si utilizare in limba romana, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet , se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.

 

Costuri de livrare

Pentru comenzi mai mari de 590 ron, transportul este gratuit.

Pentru comenzile mai mici de 590 ron, costul transportului este de 24.9 ron.

Pentru localitati in afara retelei de curierat, livrarea se face contra unei taxe suplimentare, indiferent de categoria din care face parte produsul!

 

Nota:  Casabebelusului.ro nu se va face raspunzator in cazurile in care coletele nu se livreaza la timp, datorita unor erori ale firmei de curierat. Totodata, daca cumparatorul nu primeste un colet la termenul asteptat, este sfatuit sa contacteze telefonic casabebelusului.ro.