0753 404 464 comenzi@casabebelusului.ro

Bebelusul in luna a cincea de viata

03/07/2019
de catre

Aceasta ar putea fi luna de râsete și chicotiri. Bebelușul tău descoperă cum poate să-ți câștige atenția. Învață de asemenea principiile gravitației. S-ar putea să vă aflați în mod repetat prin preajma obiectelor care ii cad din manute. Isi poate recunoaște numele, întorcându-și capul spre tine când il strigi.

Nou nascutul in a treia luna de viata

01/18/2019
de catre

La 3 luni copilul devine din ce în ce mai puternic și mai interesat de împrejurimi. 

Este un moment potrivit să vorbiți, să cântați și să citiți copilului dvs. care va iubi acum acest tip de interacțiune. Unii copii pot stabili o rutină și să doarmă mai consistent, cu toate acestea majoritatea copiilor nu vor mai dormi precum mulți părinți ar spera.


Nou nascutul la 4 luni de viata

01/18/2019
de catre

La patru luni, bebelușul dvs. s-ar putea să doarmă mai bine, dar dacă nu avem niște sfaturi de rezolvare mai jos. Este, de asemenea, timpul pentru următorul set de imunizări și o verificare generală a stării de sănătate.

Nou nascutul in prima luna

12/20/2018
de catre

Bebelusul tau s-a nascut cu abilitati extraordinare – el nu este doar un mic buretel care asteapta sa culeaga experiente. Din momentul in care se naste, abilitatile sale de a se agata de gatul tau, sa te stranga de deget si sa se uite in ochii tai te vor face sa te indragostesti iremediabil.

Nou nascutul in a doua luna de viata

12/19/2018
de catre

În primele luni, atât de multe lucruri sunt noi, încât este normal să vă întrebați sau să vă faceți griji cu privire la modul în care bebelușul dvs. se hrănește, se culcă și plânge. Mai jos, răspundem la câteva dintre întrebările cele mai frecvente despre strigătele nou-născutului, hrănirea, somnul și modul în care puteți interacționa cu copilul dvs. la această vârstă.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă