0753 404 464 office@casabebelusului.ro

Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.casabebelusului.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, astfel ca recomandam citirea acestora cu atentie. Compania isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Date generale

Site-ul www.casabebelusului.ro este administrat de compania S.C. Casa bebelusului SRL.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului casabebelusului.ro, este denumita in continuare “client”.

S.C. Casa bebelusului  SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului www.casabebelusului.ro.

2. Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C.Casa bebelusului SRL. Continutul site-ului www.casabebelusului.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, fara acordul in scris a S.C. Casa bebelusului SRL.

3. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Magazinul online cu articole pentru copii si bebelusi www.casabebelusului.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane si de asemenea sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost transmise. Datele personale introduse de catre client vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

4. Produsele comercializate pe site-ul www.casabebelusului.ro

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de Certificate de calitate si conformitate ale producatorilor sau importatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta companiei in maximum 48 de ore de la receptia produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa producatorului/importatorului produselor respective, spre solutionare. Compania nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu sunt utilizate in scopurile pentru care ele au fost proiectate / fabricate.

5. Preturile produselor

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA (24%) si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

6. Garantia produselor

Garantii www.casabebelusului.ro : primesti banii inapoi garantat in 15 zile, daca produsul nu corespunde cerintelor dumneavoastra.

Garantia produselor furnizate de casabebelusului.ro este oferita de furnizorii nostri sau de catre centrul de service autorizat al producatorului. Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Toate produsele sunt noi, in ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Nu puteti beneficia de garantie in cazul utilizarii necorespunzatoare a produsului sau deteriorarii voite a acestuia.

7.Litigii

Eventualele probleme asupra naturii sau cantitatilor livrate de noi catre dumneavoastra trebuiesc formulate in timp de 48 de ore de la receptionarea coletului. Casabebelusului.ro va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp si cat mai favorabil pentru dvs. In caz de litigii nerezolvabile se va apela la instantele competente in domeniu.

8. Returul produselor

In cazul in care produsul comandat de Dvs. nu corespunde dorintelor Dvs., conform legislatiei in vigoare puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire.

Produsele comandate se pot returna in urmatoarele conditii:

- Returnarea trebuie sa se faca in 10 zile lucratoare de la comandarea produsului.

- Costul de transport al returului este suportat in intregime de catre cumparator, conform art 7 din OG nr 130/2000

- Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si nu prezinta semne de uzura sau consum.

- Produsul este insotit de documentele insotitoare si are toate etichetele.

In cazurile în care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului. 

In cazul refuzarii produsului inaintea returnarii va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@casabebelusului.ro sau la numerele de telefon de pe site.

Returul produselor se supune OUG nr 130/13 august 2000 completata prin Legea 51/2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta numai pentru produsele livrate prin posta sau firma de curierat: Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2.