0753 404 464 office@casabebelusului.ro

Lionelo - Scaun auto Sander Spatar reglabil, Forward-Facing sau Rear-Facing, Pozitie de somn, 0-36 Kg, Cu Isofix si centura Top Tether, Negru

LO-SANDER_BLACK
Pret vechi: 945,19 lei
720,09 lei
Discount: 225,10 lei (24%)
in stoc
+

Transport Gratuit peste 490 lei!

Retur în termen de 14 zile

Comenzi telefonice 0753 404 464

Produse de calitate garantat

Nivelul ridicat de siguranta si confortul calatoriei sunt semnele distinctive ale scaunului auto Sander. A fost conceput in asa fel incat sa insoteasca copilul din primele zile pana cand ajunge la o greutate de 36 kg. Sistemul ISOFIX pe doua sensuri si sistemul Top Tether permit o deplasare confortabila, atat orientata cu fata, cat si cu spatele catre directia de mers.

Reglarea in 14 trepte a tetierei face ca produsul sa creasca odata cu copilul.

Crash-tested@600x.png

 

Crash test

Scaunul auto Sander a fost testat la laboratorul Tass International.

pozycja-pollesaca@600x.pngPozitie inclinata

Cand scaunul este instalat orientat cu spatele catre directia de mers,  copilul calatoreste intr-o pozitie inclinata confortabila.

471081_1542952.jpeg

przodem-lub-tylem-do-kierunku-jazdy@600x.pngOrientare cu fata sau cu spatele catre directia de mers.

Scaaunul permite deplasarea spre spate si spre inainte. (Forward-Facing sau Rear-Facing)

Isofix-TT@600x-2.pngISOFIX + Top Tether

Modelul Sander este echipat cu un sistem ISOFIX cu 2 sensuri si o centura Top Tether, datorita careia scaunul mentine o pozitie stabila in timpul calatoriei.

471086_2098802.jpeg

 

CARACTERISTICI:

Sander_Black_bezpieczenstwo_w_podrozy.jpgDesign versatil si sigur

 • Scaunul auto Lionelo Sander se distinge printr-o structura solida care permite transportul copilului inca din primele zile ale vietii sale. Datorita tetierei adanci, capul si gatul micului pasager sunt protejate eficient in cazul unei coliziuni, iar reglarea sa in 14 trepte inseamna ca scaunul creste odata cu copilul. Produsul este, de asemenea, echipat cu centuri de siguranta in 5 puncte care mentin bebelusul intr-o pozitie confortabila si stabila.

Sander_Black_testy_zderzeniowe.jpgTestele de avarie ale scaunului pentru copii

 • Modelul Sander a fost supus verificarii in mai multe etape si a fost testat in caz de accident de catre renumitul laborator Tass International. Solutiile oferite de produs sunt pe deplin conforme cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04.

Sander_Black_montaz_funkcjonalnosc_fotelika.jpgAsamblare rapida si sigura

 • Lionelo Sander ofera posibilitatea deplasarii orientate opus directiei de mers intr-o pozitie inclinata. Produsul este instalat utilizand sistemul ISOFIX si centura de legatura superioara sau centura de siguranta a masinii. Instalarea scaunului este foarte intuitiva si functionarea sa este confortabila si fara probleme.

dry_seat@4x.pngReglare confortabila

 • Modelul Sander este echipat cu o reglare a inclinarii in 4 trepte a spatarului, care ajuta la ajustarea pozitiei scaunului la nevoile copilului. Produsul are si o insertie de reducere Dri-Seat cu 3 straturi , care imbunatateste semnificativ confortul miscarii. Lionelo Sander are o tapiterie moale si prietenoasa cu pielea, care poate fi indepartata si spalata in masina de spalat.
 • SPECIFICATII:
 • Standard: ECE R44 / 04.
 • Gama de greutate: 0 - 36 kg.
 • Directia de montare: orientat inainte sau inapoi. (Forward-Facing sau Rear-Facing)
 • Metoda de montare: ISOFIX + Top Theter si / sau centurile de siguranta ale masinii.
 • Reglare spatar in 4 trepte; Reglarea tetierei in 14 trepte; ISOFIX fata-verso; Insert Dri-Seat; tapiterie detasabila, lavabila.
 • Greutatea produsului: 7,5 kg.
 • Dimensiunile produsului: 45 x 53 x 66-83 cm.
 • Materiale: Polietilena HDPE, poliester.
 • Garantie: 5 ani.
 • Producator: Lionelo. 
Brand:
Lionelo
Cod EAN:
5902581654632

Lionelo - Scaun auto Sander Spatar reglabil, Forward-Facing sau Rear-Facing, Pozitie de somn, 0-36 Kg, Cu Isofix si centura Top Tether, Negru