0753 404 464 office@casabebelusului.ro

Lionelo - Poarta de siguranta prin presiune Truus Slim, 105 cm, Alb

LO-TRUUS SLIM_WHITE
Pret vechi: 396,43 lei
257,99 lei
Discount: 138,44 lei (35%)
in stoc
+

Transport Gratuit peste 590 lei!

Retur în termen de 14 zile

Comenzi telefonice 0753 404 464

Produse de calitate garantat

Poarta de siguranta Truus Slim impiedica copilul sa viziteze necontrolat parti ale casei unde poate intampina un pericol. Instalarea simpla si fara daune, precum si un sistem de protectie dubla impotriva deschiderii, permit parintilor sa fie siguri de siguranta copiilor lor.

width=Instalare fara gaurire

Truus Slim este instalat in presiune, deci nu necesita gaurirea peretților si atasarea la acestea.

width=Prag scazut

Poarta are un prag rotunjit cu o inaltime de 1,5 centimetri, eliminand astfel posibilitatea de declanwidth=sare si facilitand curatarea prin aspiratoare automate.

width=Dubla deschidere

Usa portii se deschide in ambele directii, ceea ce afecteaza pozitiv functionalitatea si confortul utilizarii produsului.

width=Securitate dublă
Produsul este echipat cu un dispozitiv de siguranță dublu pentru a preveni deschiderea necontrolată a porții de către un copil.

 

width=

width=

 

Protectie impotriva pericolelor potentiale

Poarta de siguranta Truus Slim protejeaza efectiv accesul la locurile pe care un copil nu ar trebui sa le viziteze din motive de siguranta. Limitarea spatiului pe care se misca copilul asigura siguranta copilului.

 

width= Asamblare usoara si o gama larga de dimensiuni

Bariera Truus Slim este foarte usor de instalat. Se instaleaza extensiv si, datorita unei game largi de dimensiuni de la 75 la 85 de centimetri, se potriveste cerintelor diferitelor culoare. De asemenea, este posibil sa adaugati extensii pentru a mari latimea de montare la 105 centimetri.

width= Nivel ridicat de securitate

Produsul utilizeaza un mecanism dublu de deschidere de siguranta. Trecerea este posibila numai dupa apasarea butonului si ridicarea usii. Marginile rotunjite ale lui Truus Slim previn riscul de abraziune si taieturi atunci cand bebelusul incearca sa deschida bariera.

Poarta de siguranta a fost supusa unei serii de inspectii si teste interne de catre laboratorul independent de certificare SGS. Produsul indeplineste toate cerintele standardului european de siguranta EN 1930.

width= Utilizare usoara si convenabila

Poarta poate fi deschisa in ambele directii, iar functia AutoStop determina blocarea de inchidere atunci cand usa este deschisa cu un unghi mai mare de 90 °. Truus Slim are un prag rotunjit, inalt de 1,5 centimetri si un spatiu separat pentru o plinta, care face produsul mai usor de adaptat la sol.

 

SPECIFICATII:

  • Model: Truus Slim;
  • Locul instalarii: usa;
  • Metoda de montare: in expansiune, fara utilizarea suruburilor;
  • Latimea de montare: 75-85 cm, cu extensii de pana la 105 cm;
  • Dimensiunile produsului: 75-105 x 3 x 76,5 cm;
  • Greutatea produsului: 6 kg;
  • Functionalitate: ansamblu de expansiune usor; latime mare de montare; inchidere automata; deschidere pe doua fete; mecanism de blocare in pozitia 90 °; sistem anti-deschidere in doua etape;  
  • Materiale: metal, plastic;
  • Garantie: 5 ani.
  • Producator: Lionelo.
Brand:
Lionelo
Cod EAN:
5902581657268

Lionelo - Poarta de siguranta prin presiune Truus Slim, 105 cm, Alb

Produse similare

Alti clienti au cumparat si...