0753 404 464 office@casabebelusului.ro

Recenzii

Raport calitate pret super, recomand cu placere
Livrare foarte rapida, calitate OK, a fost pentru nepotica mea, care avea 6 luni la acel moment.
E recomandat pentru 0-12 luni. La acest pret, merita cu siguranta.
Centura abdominala foarte buna - circumferinta burticii ramase dupa operatia de cezariana a scazut cu 7 cm dupa 2 saptamani de purtare si ma ajuta sa tin bebelusul in brate mult mai bine si fara grija ca daca ma loveste cu piciorusele in abdomen ma doare. Nu se deformeaza si tine burtica foarte bine, dar nu atat cat sa fie inconfortabil.
Am cumparat o masa de infasat si calitatea e geniala. Nu s-a ruot, crapat. Se curata usor. E foarte solida. E perfecta!
Cu toate ca am primit-o fără ghidon, s a remediat problema a doua zi. Mulțumită, are tot ce trebuie. Dar neapărat pentru un copil de peste un an. Fiindcă ar sta foarte incomod cu picioarele suspendate(nu are suport picioare bebe) exista suport pentru picioare dar doar un bebeluș înalt ar ajunge la el. Noroc ca bebe meu de 1 anișor se încadrează la 1,5 ani. Arata fix ca în poze, culoare, material, tot. Copertina pare tare slăbuță, dar nu ne v om cățăra pe ea(sper). Este ușor de manevrat, foooooarte ușor și rapid de montat. Momentan scârțâie ceva la roata, sper sa fie chestie de montaj și nu din fabrica. Oricum nu e foarte deranjant. Scaunul îmi pare destul de tare, defapt este tare fiind un plastic, bebe nu știe sa vorbească sa ne spună. A părut fericit. O sa improvizez o perniță ptr fundulet, sa ma asigur de confortul lui. De pliat se pliază destul de ok. Nu știu cât spațiu îmi mai rămâne sau cât îmi ocupa în portbagaj, mâine o sa vad, însă am făcut o proba. Am scos ușor mânerul, am pliat foarte ușor rotile din spate și am rabatat scaunul spre ghidon. A părut destul de mica. Nici inexistenta, dar decât căruțul cred eu ca mai câștigați v om fi. Nu va speriați când ieșiți la plimbare și observați pietre în cauciuc, nu se întâmplă nimic, rămân niște semne de uzura care sunt specifice materialului din care sunt făcute. N am cumpărat-o sa o tinem în vitrină, ci sa fie utilizata.
Produsele sunt minunate...
Fetița mea de 1 anișor si trei luni este foarte încântata de mașinuța ride-on. Calitate foarte bună a materialelor. Pret ok.
Am comandat un set cadita cu suport anatomic. Din doua colete a ajuns doar unul. Din pacate firma de curierat nu este serioasa. Celalalt colet a fost livrat dupa doua saptamani din cauza ca l-au ratacit prin depozit. In afara de acest lucru produsele sunt de calitate.
Postare nouă