0753 404 464 office@casabebelusului.ro

Cum cumpar

Comenzile se pot efectua in mai multe moduri: 

1. Online fara cont de client:

 1. Trebuie sa va alegeti produsele pe care le doriti  folosind meniul din stanga. Navigati printre categoriile de produse. Dupa ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul Adauga in cos pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Alegeti culoarea produsului sau marimea daca aveti aceasta optiune sau cantitatea daca doriti mai mult de un produs.
 2. In cazul in care doriti sa mai cumparati si alte produse, puteti parasi pagina cu formularul de comanda pentru ca in momentul in care veti alege alt produs si il veti adauga in cos, se va deschide fereastra cu cosul dumnevoastra de cumparaturi actualizat automat. La fel veti proceda pentru toate produsele pe care doriti sa le cumparati.
 3. Dupa finalizarea alegerilor, dati click pe butonul Finalizeaza comanda.
 4. In acest moment, va va aparea un formular pe care trebuie sa il completati cu datele dumneavoastra personale: sa va scrieti numele si sa bifati daca se comanda in calitate de persoana fizica sau juridica. In cazul in care comandati in calitate de persoana fizica, trebuie sa completati cu numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare a produselor, cod postal. De asemenea, trebuie sa alegeti modalitate de plata si cea de livrare. In plus, aveti posibilitatea de a lasa un mesaj pentru operatorul nostru in legatura cu produsele pe care le comandati. In cazul in care comandati in calitate de persoana juridica, trebuie sa mai treceti si denumirea firmei si CUI-ul.
 5. Dupa ce ati completat aceste campuri, apasati butonul Trimite

In orice moment, veti putea consulta cosul dumneavoastra de cumparaturi pe pagina principala, stanga sus unde apare butonul Cos cumparaturi cu toate produsele comandate.
Pe pagina detaliata a cosului de cumparaturi puteti sa modificati cantitatea dorita sau puteti sterge produse din lista.  In cazul in care v-ati razgandit si nu mai doriti sa cumparati niciun produs, apasati butonul Goleste cosul
Dupa finalizarea comenzii, in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri pentru validare. In acest moment, veti fi informat cu privire la detaliile si costurile de livrare, daca este cazul. Tot acum, puteti face modificari la  comanda sau sa adaugati un produs la comanda existenta. In cazul in care descoperiti un inconvenient, comanda se poate anula in momentul validarii telefonice.
De asemenea, daca intampinati dificultati in lansarea comenzii, daca doriti informatii suplimentare sau nu ati gasit raspuns la intrebarile dumneavoastra legate de un produs, va rugam sa ne contactati prin modalitatile puse la dispozitie pe pagina de contact.

2. Online cu cont de client:

 • In cazul in care sunteti multumit atat de produsele noastre, cat si de servicii, va puteti crea un cont pe site-ul nostru astfel incat  in momentul in care doriti sa plasati o alta comanda, sa nu trebuiasca sa completati din nou formularul de comanda. 
 • Pentru a va crea un cont, trebuie sa introduceti datele de autentificare, adresa de email si parola. Veti primi un email cu un link de activare pe adresa dumneavoastra de email. Dati click pe link si contul dumneavoastra va fi activ. Dupa aceasta etapa, trebuie sa va completati datele personale: nume, prenume, adresa, CNP, serie si numar de buletin. In cazul in care veti comanda pe persoana juridica, trebuie sa completati campurile aferente. 
 • In momentul in care veti face comanda, trebuie sa bifati casuta „Finalizare   comanda cu autentificare“ si apoi trebuie doar sa bifati cele doua campuri aferente adresei din facturare si adresei de livrare, sa va alegeti modalitatea de plata si sa trimiteti comanda. 

NOTA: Preturile produselor afisate contin TVA, iar costurile de transport/livrare nu sunt incluse, acestea fiind calculate ulterior si comunicate odata cu validarea telefonica a comenzii.

3. Comanda prin e-mail 

Puteti face comanda si prin email. Trimiteti toate datele necesare la  office@casabebelusului.ro, iar comanda va fi procesata in maxim 24 de ore. 

Campuri obligatorii pentru comanda prin email: 

 • Nume, Prenume
 • Numar de telefon,
 • Email - pentru a putea fi contactati pentru confirmare, si a putea primi pe mail dovada comenzi.
 • Adresa de livrare completa strada, localitate, judet, cod postal
 • CNP - necesar pentru intocmirea facturii
 • Codul si denumirea produselor dorite 
 • Cantitatea
 • Culoarea, tip, marime daca este cazul.

Verificati datele introduse de dumneavoastra si mai ales codurile produselor. Aceste date sunt foarte importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime. In email mai puteti trece si eventuale intrebari sau orice alt comentariu in legatura cu comanda. 
In cel mai scurt timp posibil dupa trimiterea emailului (exceptie facand zilele de Sambata,  Duminica si sarbatorile legale), veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre pentru validarea comenzii. 
In acest moment, veti fi informat cu privire la detaliile si costurile de livrare, daca este cazul. Tot acum, puteti face modificari la  comanda sau sa adaugati un produs la comanda existenta. In cazul in care descoperiti un inconvenient, comanda se poate anula in momentul validarii telefonice.

4. Comanda telefonica 

 Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru la operatorii nostri folosind numarul de telefon:

 • 0753 404 464 
 • Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 8 si 16:30.   Reprezentantii nostri va stau la dispozitie pentru informatii si detalii suplimentare.