0753 404 464 comenzi@casabebelusului.ro

Aspirator nazal electric 407

407
Pret vechi: 285,60 lei
202,79 lei
Discount: 82,81 lei (29%)
in stoc
+

Transport Gratuit peste 300 lei!

Retur în termen de 14 zile

Comenzi telefonice 0753 404 464

Produse de calitate garantat

Aspiratorul este destinat bebelusilor si copilasilor  Are o putere de aspiratie puternica, dar sigura, pentru indepartarea secretiei nazale, astfel incat copilul tau sa poata respira mai liber si mai usor. Aspiratorul cu baterie este cel mai eficient pentru a curata nasul infundat al bebelusului, fara a irita mucoasa nazala. Functioneaza silentios, astfel incat sa poata fi folosit chiar si atunci cand copilul doarme, fara sa fie nevoit sa-l trezeasca pe cel mic. Pentru a va face sarcina mai usoara, puteti distrage bebelusul cantand o melodie linistitoare. Forma sa ergonomica si constructia usoara face aspiratorul usor de utilizat in timpul calatoriei.

Dispune de doua moduri de operare:

Mod manual: In timpul utilizarii, utilizati intotdeauna butonul pentru modul manual. Dupa eliberarea butonului, se va opri. Exista un nivel de putere in modul manual. Mod automat: Exista trei niveluri de putere la aspiratie. Pentru a selecta un alt nivel, apasati butonul.

- usor de folosit - Usor de curatat - 2 varfuri de silicon moale de dimensiuni diferite - eficient - 3 puncte de aspirare - puternic dar sigur - melodii linistitoare - usor si silentios - alimentat de 2 x 1,5V baterii AA

Aspirator nazal electric 407

Produse similare